Två medarbetare på nyckelfärdigahus.se arbetar på kontoret

Om Hus.nu

Hus.nu är en offerttjänst för dig som ska bygga hus. Vi hjälper dig att enkelt och snabbt hitta bra hustillverkare och totalentreprenörer. Tjänsten är kostnadsfri att använda och du är inte bunden till något av de erbjudanden du får från hustillverkarna.

När du skapar en offertförfrågan genom att fylla i formuläret går den ut till maximalt fem hustillverkare. De väljs ut baserat på vad du efterfrågar och var du bor.

Ni får sedan möjlighet att föra en dialog om dina behov. Du kan jämföra priser och lösningar och på så sätt snabbt komma framåt på vägen mot den bästa möjliga bostaden.

Hustillverkarna vet att du jämför dem med andra och kommer därför att ge dig sina bästa erbjudanden.

Läs också: Tips om hur du väljer hustillverkare

Lång erfarenhet av offerttjänster


Nettbureau

Verksamt i Sverige, Norge, Danmark, Spanien med flera länder

Utnämnt till snabbväxande Gasell-företag fem år i rad

Driver över 20 offerttjänster

Hjälper företag och konsumenter att hitta varandra

Hus.nu drivs av företaget Nettbureau. Vi är verksamma i flera länder i Skandinavien och specialiserade på att hjälpa konsumenter jämföra och välja vardagsnära tjänster och produkter. I Sverige driver vi bland annat Flytta.se, Mäklare.se, El.se, Larm.se och Värmepump.se.

Tack vare vår långa erfarenhet och en egen teknisk utvecklingsavdelning är Hus.nu en helt säker tjänst att använda. Du kan känna dig förvissad om att den personliga information du lämnar ifrån dig i formuläret inte sprids eller på något sätt hanteras felaktigt. Den används bara för att ge dig ett bra erbjudande per mottagande hantverkare. Läs mer i vår dataskyddspolicy.

Frågor och kontakt

Kontaktuppgifter samt svar på vanliga frågor hittar du hos vår kundservice.

Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige

Organisationsnummer: 516411-5551

Adress: Heliosgatan 11, 120 78 Stockholm