Jämför hustillverkare i Uppsala

Få flera erbjudanden och förverkliga dina husdrömmar

Jämför leverantörer av nyckelfärdiga hus i Uppsala

Hitta rätt hustillverkare och kom ett steg närmare ditt drömhus. Vi hjälper dig att jämföra erbjudanden från flera hustillverkare i Uppsala – enkelt, gratis och helt utan bindningar.

Att bygga eget hus är ett av livets största och viktigaste projekt – därför är det viktigt att du hittar en trygg, prisvärd och erfaren hustillverkare. Vi på Hus.nu gör letandet efter den rätta leverantören enklare för dig.

Fyll i formuläret, luta dig tillbaka och få personliga erbjudanden från upp till 5 leverantörer av nyckelfärdiga hus i Uppsala – helt gratis och utan bindningar.

Oavsett om du letar efter ett nyckelfärdigt attefallshus eller en rymlig familjevilla är Hus.nu:s gratistjänst ett enkelt sätt att spara pengar när du ska bygga ditt drömhus.

Jämför hustillverkare nu

Så funkar det

1. Fyll i formuläret. Ta 1 minut och beskriv vilket typ av hus du vill bygga.

2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 5 olika hustillverkare i Uppsala som matchar dina önskemål. De vet om att de konkurrerar med varandra – därför får du deras bästa erbjudanden och priser.

3. Välj hustillverkare. Jämför hustillverkarna och välj det erbjudande som passar bäst för dig – eller inget alls. Tjänsten är gratis och helt utan bindningar.

Nyckelfärdigt hus – pris

Priset för nyckelfärdigt hus beror på flera faktorer, exempelvis geografiskt område, husmodell, materialval och entreprenadform. Genom att fylla i formuläret får du prisförslag från flera hustillverkare för just den husmodell och kommun du är intresserad av.

Många leverantörer erbjuder olika tillval, och gör du delar av jobbet själv istället för att välja totalentreprenad påverkas också priset. Därför är det viktigt att jämföra flera leverantörer och dubbelkolla vad som ingår för det hus du vill bygga.

Få prisförslag nu

Beskriv vad du vill ha

Ge hustillverkarna information om vad du är ute efter.

Kom igång nu!

Jämför erbjudanden

Du blir kontaktad av utvalda hustillverkare. De vet att de konkurrerar med varandra och kommer därför att ge dig sina bästa erbjudanden.

Jämför priser nu!

Hitta det bästa huset

Välj den hustillverkare som bäst löser dina behov.

Begär offerter nu!

check icon

Spara tid.

Lägg inte tid på att leta. Låt hustillverkarna komma till dig med konkreta erbjudanden.

check icon

Spara pengar.

Hustillverkarna vet att de konkurrerar med andra. Därför får du deras bästa priser.

check icon

Alltid gratis.

Tjänsten är helt kostnadsfri. Du förbinder dig inte till något när du använder den.

Jämför husleverantörer nu!